Luxueuze sterk verbeterende behandelingen

Behandelingen die inwerken op de lederhuid

Collageen softening – anti-aging behandeling
Deze behandeling, op basis van collageen en hyaluron, werkt verzachtend, verstevigend en hydraterend voor de gevoelige rijpere huid.
Voor anti-aging wordt er gebruik gemaakt van een hydraterend en voedend masker dat de collageen- hyaluron tot in de lederhuid doet doordringen en zo een optimaal mooie strakke huid oplevert.
Duur 1u30min/70 euro

Hydra lift – 3phase hydra system
Behandeling die intens hydratatie biedt, de vezels verstevigt en de elasticiteit van de huid aanzienlijk verhoogt en zowel van toepassing is bij mannen als vrouwen.
Op basis van organisch gegroeide tarwe extracten.
Deze behandeling bevat een liftende massage van gelaat ,oogomtrek, hals en decolleté.
Duur 1u30/ 70 euro

Influxions
Deze High-tech regenererende behandeling maakt gebruik van het exclusieve clephar verzorgingssysteem met p.i.d (phyto influx delivery) ,een product dat de huid tot in de lederhuid voedt.
Geschikt voor elk huidtype daar het anti-rimpel – beschermend – verzachtend en evenwichtherstellend werkt.
Deze high tech behandeling wordt versterkt door een uitgebreide gelaatsmassage waarna er gebruik wordt gemaakt van een alginaatmasker op basis van bruine zee-algen: een ware huidverbeterende en luxe behandeling.
Duur 1u 30/ 70 euro

Excellence zeer sterk huidverbeterend
Deze zeer sterk huidverbeterende stamcelbehandeling op basis van kaviaar.
De verzorging verbetert de aanmaak van onze eigen stamcellen en is daardoor de sterkst verbeterende behandeling. Hierbij worden twee massages toegepast met de handen en met de glazen staafmethode.
Deze high tech behandeling wordt versterkt door  gebruik te maken van twee maskers : een crèmemasker en een collageenmasker op basis van kaviaar: onze beste huidverbeterende en luxe behandeling.
Duur 1u 45/ 90 euro

Al deze gelaatsverzorgingen zijn inclusief ampul en epilatie van de wenkbrauwen samen met een arm en handmassage